-39%

Casio EDIFICE EQB-500L-1A

20,990.00 ден 12,990.00 ден 12,990.00
Спектарот на Edifice креира баланс помеѓу стилот и корисноста. Тоа е бренд што зрачи со енергија, а истовремено поседува и одреден степен на елеганција.