Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: Slap Chop

Достапност:Има на залиха

350.00 ден 350.00

Slap Chop е додаток за во кујна кој ќе го заштеди Вашето време во сечењето на состојките за приготвување на храната.

 

Исецкајте ја храната во само 3 чекори:

 

 

1.Ставете ги Вашите омилени состојки Slap Chop.
2.Притиснете неколку пати за да ги исечете состојките.
3.Доколку сакате состојките да ги иситнете повеќе притиснете уште неколку пати.
Никогаш не треба да ги менувате ножевите.
Исечете зеленчук, ореви, и овошје, брзо и лесно.
Со секое наредно притискање добивате , поситно иситнета храна.
Лесен за миење.