Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: Speedy Chopper

Достапност:Има на залиха

490.00 ден 490.00

Рачниот сецко е мултифункционален производ за кој не Ви е потребна електрична енергија. Со Speedy Chopper можете да сецкате, месо, зеленчук, овошје, јаткасти плодови. Сечилата се изработени од нераѓосувачки челик,. Садот му е изработен од виско квалитетна пластика. Капацитет на садот е 0.3 l. Димензиите на сецкото 13 x 8 x 9cm.