Иновативни садови, додатоци и најразлични кујнски мали помагала за здраво готвење! Додатоците за во кујна се дизајнирани да ви помогнат за секоја задача, додека нашата единствена задача е да ви помогнеме да ги пронајдете вистинските производи за вашите потреби.
-60%
SWS Прочистувач на вода за пиење
990 ден399 ден
Чиста вода за пиење е голем проблем денес. Затоа што водата е производ на природата, треба да биде...
-62%
Мултинаменска машинка за сецкање - Nicer Dicer Plus
Nicer Dicer Plus е практична, револуционерна, иновативна, мултинаменска машинка за сецкање. Задолжителна алатка кој треба да биде присутна...
-70%
Spiral Potato Slicer - Додаток за во кујна за подготовка на овошје или зеленчук
Spiral Potato Slicer - задолжителна алатка во вашата кујна! Дали готвењето може да биде забавно? Секако дека може, со...
-57%
Мултифункционален сецко - Speedy Chopper
690 ден299 ден
Рачниот сецко е мултифункционален производ за кој не ви е потребна електрична енергија. Со Speedy Chopper можете да...
-72%
Нож за сечење - Clever Cutter
700 ден199 ден
Овој мултифункционален додаток во вашата кујна заштедува време, го избегнува ризикот од исеченици и ја олеснува работата. Во...
-41%
Soap Magic - автоматски дозер за сапун
999 ден599 ден
Овој автоматски безконтактен диспанзер за сапун е уред кој ќе ви ја направи бањата многу попрактична. Се активира...
-26%
Проточна чешма
1,990 ден1,490 ден
Со Instant electric heating water faucet and shower Топла вода ќе имате за само неколку секунди!!! Одсега со...
-55%
Тостер за вафли
1,990 ден899 ден
Вафлите се еден од најстарите и најпознатите слатки во светот, а со апаратот за вафли можете да уживате...
-58%
Сецко за зеленчук
699 ден299 ден
Експресно исецкајте парчиња кромид, билки, лук или зачини на помали парчиња со овој остар едноделен сецко, кој сече...
-60%
990 ден 399 ден
-62%
1,290 ден 499 ден
-57%
690 ден 299 ден
-72%
700 ден 199 ден
-41%
999 ден 599 ден
-26%
1,990 ден 1,490 ден
-55%
1,990 ден 899 ден
-58%
699 ден 299 ден
Spinner