-46%

Exponi 3232 C - Спортски рачен часовник

Код на Производот: 2322

Достапност:Има на залиха

1,099 ден 599 ден 599

Карактеристики:

- LCD дисплеј со 10 показатели(час, минута, секунди, месец, ден и седмица)
- Аларм со опција за повторување
- 12/24 автоматски календар
- 1/100 хронограф
- Задно осветлување

За правилна употреба, прочитајте го упатсвото