-51%
JBL Bluetooth Headset Red
1,590 ден790 ден
JBL Bluetooth слушалки со силен и чист звук. Карактеристики: -Bluetooth V3.0+EDR-Слот за SD Card-FM Radio-Микрофон-AUX слот-105 dB-Bass-30W-Трајност на...
-50%
JBL Bluetooth Headset Grey
1,590 ден799 ден
JBL Bluetooth слушалки со силен и чист звук. Карактеристики: -Bluetooth V3.0+EDR-Слот за SD Card-FM Radio-Микрофон-AUX слот-105 dB-Bass-30W-Трајност на...
-50%
JBL Bluetooth Headset White
1,590 ден799 ден
JBL Bluetooth слушалки со силен и чист звук. Карактеристики: -Bluetooth V3.0+EDR-Слот за SD Card-FM Radio-Микрофон-AUX слот-105 dB-Bass-30W-Трајност на...
-51%
1,590 ден 790 ден
-50%
1,590 ден 799 ден
-50%
1,590 ден 799 ден
Spinner