Iskra PN 2000 2kW - Eлектрична панелка

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

2,999 ден 2,999

Моќност: 2000W 
• 2 јачини:
       - 1: 1000W
       - 2: 2000W
Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz 
Самостоен со можност за монтажа на ѕид , 
функција на чување на топлина , 
термичка заштита, термостат,
Индикатор за статус 
Димензии на пакување: 820x120x500
Тежина на апаратот: 5,5 кг 

Гаранција - 2 години