Iskra OR-301 - Плинско решо

Код на Производот: 658

Достапност:Има на залиха

1,999 ден 1,999
• Вкупно термичко производство: 4,35kW
• Излез на топлина: 1.00kW / 1.50kW / 1,85kW
• Дијаметар на млазницата: Ø 0,50 mm / Ø 0,60 mm / Ø 0,65 mm
• Дијаметар на горилникот: Ø 47 mm / Ø 65 mm / Ø 77 mm
• Гасна врска: Ø 8 mm
• Вид на гас: течен нафтен гас (бутан) G30 + (пропан) G31
• Категорија на гас: I 3B / P
• Притисок (mbar): 30
• Покријте за заштита од ветер и прашина
• емајлирано куќиште
• Заштита: нема

• Димензии на пакувањето (во мм): 610 (L) x 95 (W) x 367 (H)
• Нето тежина: 3,5 кг
• Бруто тежина: 3,8 кг

• 24 месеци гаранција