Iskra OR-201 - Плинско решо

Код на Производот: 2874

Достапност:Има на залиха

1,799 ден 1,799

Идеално за домашна употреба, дури и кога сте на кампување или патување, излети. Одличниот мини плинско решо OR-301, кој е производ на Iskra, ќе ви помогне да подготвите брз ручек со вкупна излезна топлина од 3,35kW и три различни површини за готвење. Шпоретот работи на течен нафтен гас G30 и е без заштита.

• Вкупно термичко производство: 3,35kW
• Излез на топлина: 1,50kW / 1,85kW
• Дијаметар на млазницата: Ø 0,60 mm / Ø 0,65 mm
• Дијаметар на горилникот: Ø 65 mm / Ø 77 mm
• Гасна врска: Ø 8 mm
• Вид на гас: течен нафтен гас (бутан) G30 + (пропан) G31
• Категорија на гас: I 3B / P
• Притисок (mbar): 30
• Покријте за заштита од ветер и прашина
• емајлирано куќиште
• Заштита: нема

• Димензии на пакувањето (во мм): 492 (L) x 85 (W) x 340 (H)
• Нето тежина: 2,60 кг
• Бруто тежина: 2,80 кг

• 24 месеци гаранција