Iskra ERO IE-AJ8-240 - Ротациона шлајферка

Код на Производот: 10177

Достапност:Има на залиха

2,599 ден 2,599
Спецификации: - Моќност: 230-240V~50Hz - Јачина: 240W - Број на вртежи: 12.000 min-1 - Број на вибрации: 24.000 min-1 - Пречник на вибрациски круг: 2 mm - Брусна плоча: Ø125 mm - Сад за собирање прашина Димензии (mm): 200 x 125 x 170 Тежина: 1,3 kg Гаранција: 2 години