Iskra EPP-40-42-7 - Електрична тава

Код на Производот: 7007

Достапност:Има на залиха

1,999 ден 1,999
• Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
• моќност: 1500W
• Термостат со максимална температура од 240 ° C
• Индивидуална контрола на температурата
• Антилеплива обвивка
• Целосен стаклен капак
• Рачка на примерокот
• Лесен за чување
• Ниска потрошувачка на енергија
• Внатрешни димензии на тавата: ø 400 mm
• Надворешна димензија на тавата: 20 420 mm
• Длабочина на тавата: 70 мм

• Димензии на пакувањето (во мм): 415 (L) x 140 (W) x 415 (H)
• Нето тежина: 4,00 кг
• Бруто тежина: 4,25 кг

• 24 месеци гаранција