Intex 2900 Филтер тип А

Код на Производот: intex-29000

Достапност:Има на залиха

399 ден 399
INTEX 29000 филтер TИП А
Наменет за прочистување на водата во базенот
Се користи за базени со големина до 4,5 метри
Висина на HEPA филтерот: 20 cm
Бренд: INTEX