Ikea Lennart - Подвижен фиокар

Код на Производот: 303.261.77

Достапност:Има на залиха

1,160 ден 1,160
Код на производ:303.261.77
Карактеристики на производот 
  > Материјал: метал
  > Боја: бела
 > Макс. оптоварување на фиока: 5 кг

Димензии на производот:
  > Ширина: 30 см
  > Длабочина: 34 см
  > Висина: 56 см
  > Дабочина на фиока: 33 см

Димензии на пакување:
  > Должина: 58 см
  > Ширина: 36 см
  > Висина: 6 см
  > Бруто Тежина: 3,62 кг
Број на пакување: 1