Ikea Lack TV - ТВ комода

Код на Производот: 902.432.97

Достапност:Има на залиха

1,500 ден 1,500

Достапни Опции

Код на производ:
902.432.97 - Црна
004.500.88 - Бела
Карактеристики на производот:
 > Материјал:  медијапан
 > Боја: црна; бела
Димензии на производот:
  •  > Ширина: 90 cm
  •  > Длабочина:  26
  •  > Висина: 45 cm 
  •  > Макс. оптоварување / полица: 10 кг
  •  > Макс. тежина на телевизор: 30 кг 
Димензии на пакувањето: 
  •  > Должина: 91 cm
  •  > Ширина: 37 cm
  •  > Висина: 7 cm

Број пакети: 1
  • Бруто тежина на пакувањето: 6,50kg