Флексибилен држач за мобилен телефон

Код на Производот: fleksibilendrzaczatelefon

Достапност:Има на залиха

399 ден 99 ден 99

Од сега најново само во нашата онлајн продавница!!

Флексибилен, ултрамодерен и секако многу практичен држач за мобилен телефон кој може да го користите било каде и било како и да посакате.

Овој модел на држач се разликува од секој друг вид на држач затоа што со својот уникатен и практичен дизајн Ви овозможува комлетен комодитет и удобност во секаква ситуација и момент додека:

- се релаксирате и читате онлајн книга

- гледате филм или видео на Вашиот телефон

- возите кола а притоа Ви се потребни насоки за движење од Вашиот телефон

- готвите а притоа гледате видео како да го направите тоа

- возите велосипед и ви се потребни насоки за движење

- Ви е потребен држач за Вашиот телефон на додатната масичка што ја имате поставено до креветот

И уште многу многу други ситуации каде што флексибилниот држач комлетно ќе се вклопи и ќе ви го направи моментот поубав и изрелаксиран.

Уникатниот дизајн овозможува:

- да го ротирате телефонот за 360 степени

- со помош на уникатните гумени држачи што ги поседува самиот држач, со леснотија ќе можете да го закачите каде и да посакате без разлика дали се работи за обичен ѕид, плочки и сл.

Изработен е од високо квалитетна гума и пластика, што овозможува долготрајност и квалитет.