Мрежа за инсекти со магнетно закопчување - Magic Mesh

Код на Производот: Magic Mesh

Достапност:Има на залиха

399 ден 199 ден 199

Ви ја претставуваме Magic Mesh мрежата за инсекти со магнетно закопчување.

Со неа во вашиот дом ќе влегува само свеж воздух. Мрежата ги стопира досадните инсекти да влезат во вашиот дом, како што се мувите и комарците.

Magic Mesh мрежата функциона на 16 магнетни бранови, распоредени на повеќе места. Доколку рацете ви се зафатени, мрежата со нејзиното магнетно закопчување ќе се затвори сама автоматски веднаш по вас.

Magic Mesh мрежа се монтира многу лесно и брзо.

По завршетокот на летната сезона, едноставно ја вадете и повторно ја монтирате следната сезона. Мрежата е погодна за секаков тип на врата. Исто така мрежата е погодна и за домашните миленици.

Карактеристики:

✔ Големина: 90 x190 см;
✔ Број на магнетни брави: 16;
✔ Веднаш се отвора, магично се затвора;
✔ 18 нитни со украсна капа.