Електричен бокал Marado

890.00 ден 399.00 ден 399.00

Електричниот бокал е погоден за експресно загревање на вода кога го подготвувате Вашето омилено кафе, чај или некој друг топол напиток. Бокалот е наменет за секојдневна употреба и истиот е многу едноставен, практичен и лесен за употреба. Ви заштедува време и електрична енергија, бидејќи бокалот ја загрева водата за неспоредливо пократко време од шпоретот. Бокалот има можност од 1500 W кој ја загрева водата многу брзо,плус поседува други неверојатни карактеристики како што се автоматско исклучување, индикатор за нивото на водата што Ви овозможува да ја прилагодите количината на вода ставена во бокалот.

 Карактеристики:

* Капацитет 2.5 L
* Моќност: 1500 W
* 360 степени ротирачка основа
*Скриен грејач
*Автоматско исклучување
*Заштита од прегревање
* Сигурносна ламба