-72%

Нож за сечење - Clever Cutter

700.00 ден 199.00 ден 199.00

Овој мултифункционален додаток во вашата кујна заштедува време, го избегнува ризикот од исеченици и ја олеснува работата.

Во форма на ножница, од едната страна ima високо квалитетно сечило (нож), а од другата антибактериска подлога (даска). Oвој нож за сецкање е вистински производ за сечија кујна. Со него брзо и лесно може да сечете овошје, зеленчук, месо, сувомеснати производи и тоа директно во чинијата.