Детски автомобил на акумулатор PORSCHE white

Код на Производот: LBB-918-white

Достапност:Нема на залиха

Најновиот модел на детски автомобил на акумулатор  - Porsche  Изработен е од висококвалитетна издржлива пластика. Автомобилот има далинско со кое родителите ќе може да го управува автомобилот додека детето е помало. Исто така има две брзина бавна и брза. Родителот ја подесува во зависност од возраста на детето. Автомобилот располага и со безбедносен појас.

Автомобилот со едно полнење може да вози од 3 до 5 часа се во зависност од теренот по кој се движи.

Едностано Вашите деца ќе уживаат во него.

 

 Карактеристики:

 • 2 Мотори
 • Погон на сите 4 тркала по 35 W
 • Три брзини, бавна, брза и рикверц
 • Лед светла напред и назад
 • Електрично сопирање на сите 4 тркала
 • Порт за USB
 • МP3 плеер
 • Далечински управувач
 • Спортско ергономско седиште
 • Сигурносен појас
 • Гуми – меки EVA 
 • Лесен за монтажа
 • Амортизери на сите 4 тркала
 • Максим