Детски мотор на акумулатор (Црвен)

5,990.00 ден 5,990.00

Мотор на акумулатор, за долго уживање на вашето дете.

Опрема на моторот:


✔ Кормило со музички ефекти и светлечки фарови

✔ Лесно управување за дете

✔ Свирка и звучни ефекти

✔ МП3 Плеер

✔ Три тркала за зголемена стабилност

Карактеристики:

✔ За деца со возраст од 2 до 8 години

✔ Моќност на батерија: 6V

✔ Брзина: до 5км/ч;

Димензии:

105 х 48 х 76 см