Детски џип на акумулатор - Mercedes G-Class (Црн)

10,590.00 ден 9,990.00 ден 9,990.00

Електричниот автомобил Mercedes G-Class - удобен и стилски џип, нема да го остави рамнодушен вашето дете. Седиштето е покриено со еко-кожа, што му дава удобност при возењето. Осветлувањето и звучните ефекти ќе го направат возењето на вашето дете поинтересно, бидејќи автомобилот има влез за USB, MP3, TF картички, стилски LED светла на контролната табла и LED фарови.

Карактеристики:

✅ Погоден за деца од 1 до 8 години.
Вратите се отвараат и затвараат.
EVA тркала кои достигнуваат брзина до 6 км / ч.
Седиштето е од еко-кожа, има сигурносни појаси.
Копче за започнување на возењето.
Одржува товар од 40 кг.
Постои можност за далечинско управување.
Димензии: 101х58х40 см
Боја: црна, црвена и бела