Детски автомобил на акумулатор - BMW Z4 White

7,990.00 ден 7,990.00

Голема, силна и направена од најквалитетна пластика, автомобилот во модерен стил, моделот Z4 ќе ги задоволи вкусовите на најмладите ентузијасти на BMW

Можност за далечинско управување со далечински управувач

Способност за слушање музика на MP3

Батерија: 6 V 4,5 Ah

Максимално оптоварување: 40 кг

Максимална брзина: 5 km / h

Светла и звуци

Моќност: 2 x 15 W

 Боја: бела

Димензии: 105 x 62 x 47 cm