Детска количка 2во1 - B for Baby

12,990.00 ден 6,990.00 ден 6,990.00

Со купување на моделот P690 од врвниот бренд за детски колички, добивате две колички во едно, со заменлив преден дел. Сменете го дизајнот според вашата потреба со само едно едноставно притискање на копче и тркалајте со задоволство.

Користете го големото предно тркало со безпрекорна амортизација и ротација од 360 степени за одење по лоши и нерамни патишта и во зима, или две мали за одење по добар пат и шетање.

Има прилагодлива висина на рачката за буткање. Висината на седиштето на детето од земјата е 63 сантиметри. Рамката е изработена од високо квалитетна алуминиумска легура. Седиштето е флексибилно и може да се намести во 3 позиции: седечка, полуседечка и лежечка позиција.

Карактеристики:


✔ Количката има опција да биде со 3 или 4 тркала;
✔ Амортизери на сите 3 тркала;
✔ Алуминиумска рамка;
✔ Реверзибилна рачка;
✔ Предни ротирачки тркала;
✔ Кочница која лесно се активира;
✔ Голема помошна корпа;
✔ Голема тенда и обложен, мек, пречник кој лесно се отстранува;
✔ Зимска навлака за количката;
✔ Мрежа против комарци;
✔ Гуми на пумпање.


Должина: 50 см
Ширина: 39.5 см
Висина: 89.5 см
Тежина: 13.5 кг