-23%
Детски мотор на акумулатр - Yamaha R1 (red)
Ви го претставуваме новиот  Yamaha R1 Ride on – безбеден и лесен мотор за управување од Вашите најмили....
-23%
Детски мотор на акумулатр - Yamaha R1 (white)
Ви го претставуваме новиот  Yamaha R1 Ride on – безбеден и лесен мотор за управување од Вашите најмили....
Ви го претставуваме најновиот модел на детски автомобил на акумулатор  - Porsche FT918 - автомобил кој претставува престиж и...
-34%
Детски џип на акумулатор - Mercedes red
- Далечинско за родителите (2.4GHz) - Самостојно управување од страна на детето - Широко и удобно седиште -...
-34%
Детски џип на акумулатор - Mercedes white
- Далечинско за родителите (2.4GHz)- Самостојно управување од страна на детето- Широко и удобно седиште- Безбедносен појас- Амортизери...
Карактеристики на Џипот на акумулатор: - 12 V Акумулатор - Далечинско за родителите (2.4GHz) - Самостојно управување од...
Карактеристики на Џипот на акумулатор: - 12 V Акумулатор - Далечинско за родителите (2.4GHz) - Самостојно управување од...
12,990 ден
Карактеристики на Џипот на акумулатор: - 12 V Акумулатор - Далечинско за родителите (2.4GHz) - Самостојно управување од...
-51%
Детски мотор на акумулатор 12V red
Детски мотор на 3 тркала  -12V акумулатор - 3 тркала за зголемена безбедност - Далечински управувач - ЛЕД...
-51%
Детски мотор на акумулатор 12V green
Детски мотор на 3 тркала  -12V акумулатор - 3 тркала за зголемена безбедност - Далечински управувач - ЛЕД...
-51%
Детски мотор на акумулатор 12V blue
Детски мотор на 3 тркала  -12V акумулатор - 3 тркала за зголемена безбедност - Далечински управувач - ЛЕД...
-21%
Детски автомобил на акумулатор Мercedes red
9,990 ден7,990 ден
Карактеристики: Батерија 12V 2 брзини за напред + рикверц Може да го вози детето или да се управува...
-21%
Детски автомобил на акумулатор Mercedes white
Карактеристики: Батерија 12V 2 брзини за напред + рикверц Може да го вози детето или да се управува...
Најновиот модел на детски автомобил на акумулатор  - Porsche  Изработен е од висококвалитетна издржлива пластика. Автомобилот има далинско со кое...
Голема, силна и направена од најквалитетна пластика, автомобилот во модерен стил, моделот Z4 ќе ги задоволи вкусовите на...
Голема, силна и направена од најквалитетна пластика, автомобилот во модерен стил, моделот Z4 ќе ги задоволи вкусовите на...
-21%
Детски автомобил Audi Sport 12V white
Овој Audi автомобил е одличен, уникатен,подарок за Вашето најмило. Има 12V акумулатор, ЛЕД светла, МП3 приклучок... Далечински управувач...
-21%
Детски автомобил на акумулатор Audi Sport 12V red
9,990 ден7,990 ден
Овој Audi автомобил е одличен, уникатен,подарок за Вашето најмило. Има 12V акумулатор, ЛЕД светла, МП3 приклучок... Далечински управувач...
Карактеристики: Батерија 6V 2 брзини за напред + рикверц Може да го вози детето или да се управува...
Карактеристики: 2 брзини + рикверц Опција за меко тргнување и забрзување Предни и задни ЛЕД светла Реалистичен звук...
Карактеристики: 2 брзини + рикверц Опција за меко тргнување и забрзување Предни и задни ЛЕД светла Реалистичен звук...
-23%
6,990 ден
-23%
6,990 ден
7,990 ден
-34%
9,990 ден
-34%
9,990 ден
12,990 ден
12,990 ден
12,990 ден
-51%
3,990 ден
-51%
3,990 ден
-51%
3,990 ден
-21%
9,990 ден 7,990 ден
-21%
7,990 ден
6,990 ден
5,990 ден
5,990 ден
-21%
7,990 ден
-21%
9,990 ден 7,990 ден
5,990 ден
5,990 ден
5,990 ден
Spinner