Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: Paw Patrol - Parking Lot

Достапност:Има на залиха

990.00 ден 1,490.00 ден 990.00

Овозможете му на вашето дете да влезе во светот на своите омилени цртани јунаци,ликовите од цртаниот филм Paw Patrol. Овој сет е со тема Паркинг Плац иста како и во цртаниот филм. Забавата започнува уште со самото склопување на паркингот а врвот се достигнува кога конечно ќе ја пушти во функција. Лифтот се движи горе-долу,а има и стаза за слетување на хеликоптер.

Доаѓа во пакет со многу забавни додатоци.