Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: Детска играчка - Flying Fairy

Достапност:Нема на залиха

590.00 ден 590.00

Директно од бајките, ви ја неверојатната летечка самовила. Flying Fairy има способност да лета наоколу а вашето дете има шанса да ужива и да се радува.

Оваа играчка има сензор за допир,односно кога ќе полета и почне да паѓа надолу доволно е само да ја поставите раката пред леталото и таа повторно ќе се издигне на горе. Исто така има светечки и музички ефекти за дополнително задоволство и забава.


Димензија: 21х12 см


Погледнете го видеото за да видите како функционира оваа играчка