Shoes Under - Организер за обувки

Код на Производот: Shoes Under - организер за обувки

Достапност:Има на залиха

499 ден 199 ден 199

Немате повеќе место каде да ги складирате вашите обувки? Преку глава ви е од пренатрупаните и неорганизираните гардеробери? Ви го претсавуваме Shoes Under организерот за обувки со помош на кој ќе ги складирате и заштитите вашите обувки еднаш засекогаш!

✔ Ги организира вашите обувки без да зафаќа воопшто простор

✔ Лесно може да се складира под кревет,шифоњер или каде и да посакате

✔ Има капацитет од 12 пара обувки,кои ќе бидат заштитени од прашина,влага и инсекти

✔ Капакот одозгора е прозирен што овозможува лесно да ги лоцирате обувките што ги барате

✔ Организерот е направен од материјал што овозможува автоматско филтрирање на воздухот што ќе спречи вашите обувки да замирисаат

✔ Може во него да се складираат и чорапи,каиши играчки за вашите деца

✔ Има рачка што служи за лесно извлекување од под креветот

✔ Димензии: 61cm(широчина); 15cm(висина); 76(должина);