-60%

Gold's gym abs advanced body system- справа за стомачни мускули

Код на Производот: Gold's Gym ABS

Достапност:Има на залиха

990 ден 399 ден 399

Gold's Gym ABS е најбрзиот и најлесниот начин до стомачни мускули какви што од секогаш сте посакувале.

Освен стомачните мускули, ги затегнува и бутовите, подлактиците, рацете и рамената.

Отпорот на справата се сетира соодветно на вашите потреби.

Со само 10 минути користење дневно, резултатите ќе бидат видливи во многу брзо време.