Dynamic 7482 - Конвектор греалка

Код на Производот: Dynamic7482.

Достапност:Има на залиха

1,699 ден 1,699
Моќност: 750W/1250W/2000W
Ротационен прекинувач
Димензии: 600*390
Прилагодлив термостатот
Безбедно термичко исклучување
Заштита од прегревање
Индикаторско светло
Вградени рачки за носење
24-часовен тајмер
Метален дизајн

Гаранција: 1 година