-41%

Chillow - подлога за мирен сон

Код на Производот: Chillow - подлога за мирен сон

Достапност:Има на залиха

499 ден 299 ден 299

Зарем има поубаво чувтво, особено во летниот период, кога ќе легнете врз ладна перница?

Нема потреба повеќе по сто пати да ја вртите перницата барајќи ја ладната страна, затоа што Chillow  подлогата ќе ја држи температурата на перницата секогаш на пониска температура од собата во која спиете. Конечно ќе престанат несониците, ќе заштедите на употреба на клима уредите, ќе престанат препотувањата во текот на ноќта и ќе исчезнат главоболките. Конечно ќе спиете мирно.

✔ Лесно е пренослива и одговара на било која перница.

✔ Димензии: Ширина 53cm; Должина: 29.5cm; Висина: 1.5cm;