Black Friday

-61%
SWS Прочистувач на вода за пиење
990.00 ден390.00 ден
Чиста вода за пиење е голем проблем денес. Затоа што водата е производ на природата, треба да биде...
-84%
Dust Daddy
600.00 ден99.00 ден
Dust Daddy се прицврстува на правосмукалката за да дојдете до сите тешко достапни места. Универзалниот вакуумски приклучок за...
-72%
Нож за сечење - Clever Cutter
700.00 ден199.00 ден
Овој мултифункционален додаток во вашата кујна заштедува време, го избегнува ризикот од исеченици и ја олеснува работата. Во...
-53%
Vibroaction појас за обликување на целото тело
1,890.00 ден899.00 ден
Таргетирајте различни делови од телото – стомачни мускули, рамена, бутови, задник, листови и раце.Помага при согорувањето масни наслаги...
-64%
Instant влошки за обувки
550.00 ден199.00 ден
Со анатомските instant влошки бидете со 5cm повисоки.Анатомските Instant влошки се револционерен производ кој се стават во обувките...
-58%
Сад за подготвка на салата - Salad Cutter Bowl
699.00 ден299.00 ден
Правењето салата никогаш не било побрзо. Направете свежа салата за 60 секунди. За да погдотвите брза салата потребно...
-50%
Џогер - Healthy Spray Mop
990.00 ден499.00 ден
Healthy Spray Mop е џогер со кој вашиот дом ќе изгледа почисто од било кога. Уживајте во лесниот...
-70%
Spiral Potato Slicer - Додаток за во кујна за подготовка на овошје или зеленчук
Spiral Potato Slicer - задолжителна алатка во вашата кујна! Дали готвењето може да биде забавно? Секако дека може, со...
-61%
990.00 ден 390.00 ден
-84%
600.00 ден 99.00 ден
-72%
700.00 ден 199.00 ден
-53%
1,890.00 ден 899.00 ден
-64%
550.00 ден 199.00 ден
-58%
699.00 ден 299.00 ден
-50%
990.00 ден 499.00 ден
Spinner