Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: Baby Moon Walker

Достапност:Има на залиха

400.00 ден 590.00 ден 400.00

Baby Moon Walker е практична проодувалка со која ќе му помогнете на детето полесно да прооди.
Детето ќе добие слобода и сигурност уште при првите чекори, проодувалката Baby Moon Walker му помага на Вашето дете да го равие чувството за рамнотежа на природен начин. Многу едноставен производ за користење кој е од голема полза за родителите. Изработен од високо квалитетни материјали од кои 60 % памук и 40% композитен сунѓер. Baby Moon Walker се користи само во присуство на родител односно старател. Должината се подесува според потребите и истата е од 52 cm до 62 cm. Предвидена е за деца на возраст од 6 до 14 месец.
Начин на одржување: Се пере рачно во ладна вода.