Базени

-17%
INTEX Family Базен 56475 229x229x66 со ГРАТИС ПУМПА
2,990.00 ден2,490.00 ден
INTEX базен за вашиот двор или градина. Лесно се монтира, лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава...
Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. INTEX...
390.00 ден
Пумпа со високи перформанси како за рачна пумпа која е издржлива, пренослива и лесна за употреба. Вклучува воздушно...
5,590.00 ден
Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. Дијаметар: 366...
-31%
Детски базен INTEX 59460 132x28 ГРАТИС ПУМПА+ГУМА ЗА ПЛИВАЊЕ+ТОПКА
Детски базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава...
-8%
INTEX Базен 28143 396x84
5,290.00 ден4,890.00 ден
Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. Дијаметар: 396...
-17%
INTEX Базен 58484 305x183x56 ГРАТИС ПУМПА
2,390.00 ден1,990.00 ден
INTEX базен за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава за...
Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. INTEX...
-17%
2,990.00 ден 2,490.00 ден
10,990.00 ден
390.00 ден
5,590.00 ден
-31%
990.00 ден 690.00 ден
5,290.00 ден 4,890.00 ден
-17%
2,390.00 ден 1,990.00 ден
Spinner