Автомобилски делови и гуми

 

TIGAR SIGURA 195 55 R16 87 H
Производител: TIGAR Тип на гума: зимска Ширина: 175 Висина: 70 Дијаметар: 14 Индекс на оптоварување: 84T
Производител: NEXEN Тип на гума: зимска Ширина: 205 Висина: 55 Дијаметар: 16 Индекс на оптоварување: 91H
Производител: NEXEN Тип на гума: зимска Ширина: 195 Висина: 65 Дијаметар: 15 Индекс на оптоварување: 91Т
Сетот се состои од 4 раткапни и метален обрач за монтажа на истите.Достапна големина 13', 14', 15'
Сетот се состои од 4 раткапни и метален обрач за монтажа на истите.Достапна големина 13', 14', 15'
Сетот се состои од 4 раткапни и метален обрач за монтажа на истите.Достапна големина 13', 14', 15'
Сетот се состои од 4 раткапни и метален обрач за монтажа на истите.Достапна големина 13', 14', 15'
Сетот се состои од 4 раткапни и метален обрач за монтажа на истите.Достапна големина 13', 14', 15'
Сетот се состои од 4 раткапни и метален обрач за монтажа на истите.Достапна големина 13', 14', 15'
Сетот се состои од 4 раткапни и метален обрач за монтажа на истите.Достапна големина 13', 14', 15'
Сетот се состои од 4 раткапни и метален обрач за монтажа на истите.Достапна големина 13', 14', 15'
Приказ: 1-12 од 2138
Spinner