Eлектронски сеф ET25

Код на Производот: ET25

Достапност:Има на залиха

4,990 ден 4,990

Димензии: 25 cm х 35 cm х 25 cm (21,8 cm3)
Сефот има дигитален екран со тастатура која може да се програмира употребувајќи ги од 1 до 8 бројките
Се заклучува ако се внесе неколку пати погрешен код и мора да се отклучи со клуч
Имаат можност за заштрафување во ѕид