Електронски сеф ET35

Код на Производот: ET35

Достапност:Има на залиха

6,190 ден 6,190
Димензии: 20х43х35 cm (30,1 cm3)
Сефот има дигитален екран со тастатура која може да се програмира употребувајќи ги од 1 до 8 бројките
Се заклучува ако се внесе неколку пати погрешен код и мора да се отклучи со клуч
Имаат можност за заштрафување во ѕид