Електронски сеф ET20

Код на Производот: ET20

Достапност:Има на залиха

3,990 ден 3,990

Карактеристики на производот:

  • Димензии: 20 cm х 31 cm х 20 cm
  • Сефот има дигитален екран со тастатура која може да се програмира употребувајќи ги од 1 до 8 бројките
  • Се заклучува ако се внесе неколку пати погрешен код и мора да се отклучи со клуч
  • Имаат можност за заштрафување во ѕид 
  • Со сефот добивате два клучеви и штрафови за прицврстување