Влошки од мемори пена - Memory insoles

Код на Производот: Memory insoles

Достапност:Нема на залиха

Ставете крај на уморните стапала. Memory влошките се изработени од мемори пена и идеално се прилагодуваат на секаков вид на обувки и одговараат на секаков вид на стапала. Наменете се за жени и мажи, односно за сите кои страдаат од уморни стапала. Исто така обезбедуваат удобност во секојдневното движење. Пружат угодност додека пешачете. Покрај удобноста, Memory влошките Ви нудат и голема стабилност на стапалото и зглобот, како и превенција од лизгање на ногата во чевелот, го ублажуваат и притисокот од штиклата кај дамите и неудобниот ѓон на чевелот.

- Влошки од мемори пена
- Калап кој одговара на секој број
- Удобност
- Погоден за класични и спортски обувки
- На Вашата нога и овозможува да дише
- Ја намалува болката во нозете
- Го намалува заморот