Острач за ножеви Bavarian Edge

Код на Производот: bavarianedge

Достапност:Има на залиха

399 ден 199 ден 199

Остри ножеви за само неколку секунди.

Кујнските ножеви се скапи. Само затоа што старите ножеви ја немаат повеќе потребната острина, не значи дека треба да ги фрлите во ѓубре. Реставрирајте ги старите ножеви и вратете ги на нивната поранешна слава со помош на острилка за кујнски ножеви Bavarian Edge. Професионалниот и преносен дизајн работи на сите типови ножеви, за разлика од стандардниот електричен острач за ножеви или челик за острење што опфаќа само неколку различни типови на сечила.

Ги обликува контурите на сечилото

Обичните острачи ги виткаат и ги уништуваат ножевите. Што ако вашиот острач за ножеви може да ги контурира рабовите на ножот и да ја елиминира потребата за купување специјализирани острачи? Bavarian Edge го заменува вашиот Јапонски камен за острење, острење на вода, каменот и блоковите за острење на ножеви.

  • Острачот за кујнски ножеви Bavarian Edge ги изострува СИТЕ ваши ножеви за неколку секунди, за разлика од електричен острач за ножеви, што остри само неколку различни типови на сечила.
  • Составен е од два независни краци изработени од специјален материјал, кој го контурираат работ на ножот подобро од било каков камен за острење на нож.
  • Остри, бруси и ги полира старите ножеви - дајте му го потребното освежување на Вашиот готварски или месарски нож.
  • Професионалниот и преносен острач на ножеви работи на сите видови ножеви, како стандардни, засечени и заоблени.
  • Само поминете го ножот низ Bavarian Edge под агол од 35 степени. Толку е лесно!

Во сетот добивате Bavarian Edge – Острач на ножеви и прирачник за употреба.